За нас

Кои сме ние?

Асоцијацијата на проект менаџери на Македонија е невладина експертска организација составена од членови проект менаџери од сите области.

Стручноста, искуството и капацитетот со кој располагаме го ставаме на располагање во вид на услуги кои ги нудиме на своите клиенти

Мисија

– Промоција и помош на професионалните активности на своите членови со цел унапредување на нивната работа и стручното знаење од областа на проектниот менаџмент – Активностите на асоцијацијата да допринесат за национална и меѓународна промоција и понатамошен развој на Македонија во управувањето со проектите. .

Цели

– Да се негува стручноста во управувањето со проектите – да се даде допринос кон квалитетот на управување со проектите – Задоволување на заедничките и поединечните потреби и интереси на проект менаџерите .

Галерија

Зошто да не изберете нас ?

Нудиме максимална посветеност, имплементација на светски методи и стандарди во услугите кои ги реализираме за Вашите потреби.